رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان:
بررسی استاندارد و کنترل کیفی تضمین‌کننده امنیت و سلامت مواد غذایی دارای اهمیت ویژه است

30 مهر 1403

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: بررسی استاندارد و کنترل کیفی تضمین‌کننده امنیت و سلامت مواد غذایی دارای اهمیت ویژه است.

فاطمه آهو خوش در نشست رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان با سرپرست اداره گمرک شهرستان کنگان اظهار داشت: اطمینان از سلامت و امنیت مواد غذایی، آشامیدنی و... وارداتی (خارجی) که از مبادی ورود و خروج کالا (گمرک) وارد کشورمان می‌شود، با نمونه‌برداری تضمین می‌شود.

وی تصریح کرد: در همین راستا و به‌منظور تأمین سلامت کنترل کیفیت کلیه مواد غذایی، خوراکی و آشامیدنی قبل از ترخیص کالا و ورود به بازار مصرف‌کننده ابتدا تاریخ تولید، انقضا ء و مشخصات ظاهری نمونه‌ها توسط کارشناس مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنترل و جهت بررسی‌های آزمایشگاهی (آزمایش‌های فیزیکی، آنالیز دستگاهی، فیزیک و شیمیایی و...) به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ارسال می‌شود.

آهو خوش اظهار داشت: پس از انجام آزمایش‌های بر روی نمونه در صورت اطمینان از سلامت غذایی، با استانداردهای بهداشتی و ایمنی نمونه‌ها نتایج طی نامه به گمرک اعلام و ترخیص از مبادی صورت می‌گیرد و مواد غذایی تأییدشده وارد بازار مصرفی می‌شود.

اکرم نوروز حقی نوبیجاری کارشناس کنترل کیفی مواد غذایی آرایشی بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان نیز در ادامه این نشست بیان کرد: در این زمینه اداره گمرک تعامل خوبی با شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان داشته است.


کلمات کلیدی:
نشست     سلامت.مواد.غذایی     فاطمه.آهوخوش     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.کنگان        

تاریخ بروز رسانی:   30 مهر 1403

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >