رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: تغییر رویکرد کارکنان نظام سلامت برای ارائه مشاورههای فرزند آوری و رشد جمعیت، یک کار فرهنگی ارزشمند و ضروری است.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان، فاطمه آهو خوش در کارگاه آموزشی افزود: مباحث فرهنگی در رشد جمعیت، بسیار مهم است و باید افکار و اذهان چندین دههای متولیان امر در خصوص جمعیت که همواره شعار جمعیت کمتر زندگی بهتر مطرح بود، تغییر کند که این نیاز به کارهای بزرگ دارد.
کارشناس و مدرس حوزه مقاومت صدیقه طاهره (س) بسیج جامعه زنان شهرستان کنگان در این کارگاه بیان داشت: فرزند در آموزههای دینی بهعنوان «جگرگوشه والدین» و «گُل خوشبوی بهشتی» یاد شده است که والدین حاضر نیستند بهراحتی آن را از دست بدهند، لذا حضور فرزند در زندگی مشترک، نقش مثبتی در استحکام و تداوم حیات خانواده دارد.
کبری درویشی اظهار کرد: اهمیت این موضوع زمانی بیشتر میشود که پدر و مادر به سنین پیری میرسند و محیط خانه به آشیانهای ساکت و بیفروغ تبدیل میشود و به دلیل نداشتن فرزند، مجبورند در خانه سالمندان یا گوشۀ خانهای خاموش، عمر خود را در تنهایی و رنج سپری کنند.
برگزاری کارگاه آموزشی در نمازخانه شبکه بهداشت شهرستان کنگان به مناسبت هفته دفاع مقدس جهت بانوان ستاد شبکه بهداشت و درمان و مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان و با حضور مسئول حوزه مقاومت صدیقه طاهره (س) بسیج خواهران با موضوع نهضت مشاوره جمعیت و فرزند پروری برگزار شد.
این کارگاه آموزشی به همت واحد آموزش و ارتقای سلامت و با همکاری امور ایثارگران شبکه بهداشت و درمان و حوزه مقاومت صدیقه طاهره (س) شهرستان به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس برگزار شد.