پیام تبریک رئیس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگان به مناسبت روزجوان

23 اسفند 1400

رییس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگان  در پیامی میلاد حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان را تبریک گفت.

به‌ گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگان ؛ متن پیام تبریک مهندس خلیل جوکار  بدین شرح است:

جوانی به عنوان گوهری ارزشمند همواره در آموزه های دینی و اسلامی و سیره پیامبر گرامی اسلام(ص) مورد تاکید بوده و نام گذاری میلاد با سعادت حضرت علی اکبر(ع) با عنوان «روز جوان» اقدامی است که روح بلند و پرانرژی جوانان را با الگویی تابناک پیوند زده و چارچوب رشد و بالندگی آنان را مشخص کرده است.

جوان زمینه ساز اعتلا و پویایی جامعه است. جامعه ای که جوانان آن با نشاط و امید به فرداهای روشن، تلاشگر و جهادگونه برنامه ریزی و اقدام کنند یقیناً در عرصه های مختلف در اوج قله های تعالی قرار می گیرند.

جوانی فرصتی است که بر خلاف بسیاری از فرصت های دیگر،  تنها یک بار در اختیار همه قرار می‌گیرد و چون به انجام خویش برسد،  هرگز امکان تکرار نخواهد داشت. پس «فرصت جوانی»  طلایی ترین فرصت ها و ناب ترین موهبت هاست.

نشاط و شادابی، تحرک و قدرت و انگیزه های بلند رویش و پویش،  ره آورد بوستان جوانی است.

اینجانب میلاد حضرت علی اکبر(ع) و روز و هفته جوان را به تمامی جوانان شهرستان کنگان  تبریک عرض می نمایم.
امید است در سالی که با تدبیر مقام معظم رهبری با عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها» نام گذاری شده، با همت جوانان برومند شهرستان زمینه های رشد و بالندگی هرچه بیشتر کشور در عرصه های مختلف  را بیش از گذشته فراهم کنیم.

تاریخ بروز رسانی:   23 اسفند 1400

چاپ خبر