برگزاری برنامه‌های روز ملی جوان و هفته سلامت جوانان به همت واحد سلامت جوانان ونوجوانان و مدارس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگان

23 اسفند 1400

مریم اقنوم کارشناس سلامت جوانان ونوجوانان شبکه بهداشت ودرمان شهرستان درگفتگو باروابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگان اظهار داشت :

بیست سوم اسفند ماه سال 1400 مصادف با 11 شعبان ، میلاد با سعادت حضرت علی اکبر و به همین مناسبت بعنوان  روز ملی جوان انتخاب شده که شعار امسال با توجه به شعار روز جهانی بهداشت ( جوان عزیز ، تو لایق بهترین ها هستی ) می باشد .

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: 21 تا 27 اسفند ماه1400 بعنوان هفته جوان در نظر گرفته شده که فرصت مناسبی برای معرفی مراکز بهداشتی درمانی در زمینه ارائه خدمات مراقبتی به جوانان می باشد .

کارشناس سلامت جوانان ونوجوانان شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگان بیان داشت : مساله سلامت یک مساله فرابخشی می باشد و در ساختار وزارت بهداشت نیز واحدهایی با توجه به رسالت خود متولی بخش هایی از سلامت جوانان هستند حفظ و ارتقای سلامت جسمی و روانی جوانان یکی از ضرورت های نظام سلامت کشور می باشد لذا کلیه جوانان 18 تا 29 سال با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت میتوانند از خدمات مراقبتی این گروه سنی بهرمند شوند .

وی تاکید کرد:  مراقبت گروه سنی جوانان شامل ارزیابی از نظر نمایه توده بدنی ، ابتلاء به فشارخون، ابتلابه آسم، ناهنجاری های ژنتیک، دهان و دندان، هپاتیت، سل، ایدز، سلامت روان و سوء مصرف مواد و ... که هر سه سال یکبارطبق بسته های خدمت  توسط مراقب سلامت و پزشک مرکز انجام می شود .

ایشان عنوان داشت : با توجه به روز شمار این هفته که شامل هفت عنوان آینده نگری ، ترویج و آگاهی بخشی ازدواج آسان و به هنگام، ارتقاء رفتارهای سالم در جوانان( داشتن تغذیه و فعالیت بدنی مناسب، عدم مصرف مواد دخانی و مخدر و الکل، پیشگیری از رفتارهای جنسی مخاطره آمیز و...)، ارتقاء  سلامت روان جوانان در خانواده ، افزایش امید به زندگی از طریق پیشگیری از حوادث ترافیکی ، حفظ سلامت جوانان با واکسیناسیون کرونا ، جوانان و تفریحات ایمن ( در چهارشنبه آخر سال و ایام نوروز)  می باشد شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان متناسب با این مناسبت فعالیتهایی را جهت اجرا درنظر گرفته که شامل انجام مشاوره رایگان روان و تغذیه و رژیم درمانی و ارائه خدمات مراقبتی با اولویت جوانان ،  انجام مشاوره در مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری ، هماهنگی انجام مراقبت جوانان و مشاوره تغذیه در دو باشگاههای ورزشی ، استقرار ایستگاه سلامت در مرکز تجمیعی  واکسیناسیون  و انجام مراقبت و مشاوره ،  تقدیر از مراقبین سلامت که بیشترین مراقبت جوانان در سال 1400 داشتند،  تقدیر از جوانانی که در امر واکسیناسیون کرونا با مرکز بهداشتی همکاری داشتند ، اجرای مسابقه علمی بین جوانان از طریق فضای مجازی ، برگزاری مسابقه دو میدانی بین جوانان در شیرینو و....

امیدواریم با حساس سازی و آگاه سازی  اجتماعی و معطوف کردن توجه جوانان به امر سلامت خود ، جوانانی سالم ، پرنشاط با آینده ای روشن در جامعه داشته باشیم .

تاریخ بروز رسانی:   23 اسفند 1400

چاپ خبر