پیام تبریک رییس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگان به مناسبت روز داروساز

پیام تبریک رییس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگان به مناسبت روز داروساز

رییس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگان  در پیامی فرا رسیدن روز داروساز را به تمامی همکاران داروساز تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگان مهندس خلیل جوکار در این پیام آورده است :

بسمه تعالی

همکاران گرانقدر و ارجمند داروساز پنجم شهریور، زادروز حکیم فرزانه، افتخار بین‌ المللی تاریخ طب، محمد زکریای رازی که روز داروساز نام‌ گرفته است فرصت مناسبی برای یادآوری و تجلیل از نقش مهم و تعیین‌کننده داروسازان در حوزه سلامت است. ضرورت دارو و داروسازی و نقش آن در تامین سلامت بیماران اهمیت و جایگاه ویژه ای دارد؛ این خود بهانه ای است تا همت والای این قشر دیگر بار ستوده شود.

این روز را به تمام داروسازان عزیزی که در عرصه نظام سلامت تمامی تلاش خود را صادقانه بکار می گیرند و تلاش می کنند تا آسایش بیماران را فراهم کنند بالاخص داروسازان پرتلاش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و اعضای جامعه داروسازي استان وشهرستان کنگان  تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای آنان آرزوی سلامتی و توفیق دارم.

خلیل جوکار

رئیس شبکه بهداشت درمان  شهرستان کنگان