پیشگیری از بیماری کرونا در گروه آسیب پذیرسالمندان

21 اسفند 1398

کارشناس مسئول میانسال وسالمند شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگان درگفتگو با روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگان اظهار داشت : سالمند مبتلا به  تب ،( در سالمندان ممکن است تب رویت نشود)،سرفه خشک یا  لرز یا گلودرد،همراه با تنگی نفس مشکوک می باشد.

معصومه ارمی درادامه سخنان خود افزود :  علایم و نشانه های بیماری در سالمندان می تواند متفاوت از سایر گروههای سنی دیگر وکاملاغیر اختصاصی باشد، بنابر این افراد مسئول نگهداری سالمندان باید هوشیاری کامل را برای شناخت اولیه بیماران مشکوک ازخود نشان دهند.

وی خاطر نشان کرد : سالمند مشکوک را می بایست در اتاق جداگانه و با تهویه مناسب ایزوله کرد و به مراکز درمانی اطلاع رسانی ودرصورت نیاز منتقل شود.در این شرایط بیماران می بایست از ماسک استفاده کرده و حداقل به فاصله 1 متر از سایرین فاصله داشته باشند.

رعایت استانداردهای بهداشتی برای همه بیماران و پرسنل مراکز نگهداری سالمندانضروری هست وبه نکاتی نیز اشاره نمود که بدین شرح میباشد: 

1- ارزیابی پرسنل مرکز از نظر تب و سرفه در هنگام ورود به مرکز و منع ورود افراد دارای علائم مشکوک

2- استفاده از وسایل حفاظت فردی در مواردی که مراقب قصد ارائه خدمت به فرد مشکوک یا بیماررا دارد.

3- لازم است تمام پرسنل مراکز نگهداری سالمند قبل و بعد از هرگونه تماس با هر مددجو(مانند دادن داروها،کمک در تعویض لباس،کنترل علائم حیاتی و ...)دست های خود را با استفاده از مواد ضد عفونی بر پایه الکل ،ضدعفونی کنند.

4- تمیز نگهداشتن سطوح(دستگیره ها،نرده ها،پله ها و سرویس های بهداشتی) با آب و مواد شوینده و مواد گند زدا (الکل 70 درصد) ،حداقل یکبار در هر شیفت

5- بهداشت پارچه ها و ملحفه های مورد استفاده بیمار و رعایت موازین بهداشتی در شستشو با استفاده از ماشین لباسشویی در آب 60 تا 90 درجه

6- تا حد امکان از حضور در مکان های عمومی(نماز خانه ها،سالن غذاخوری ها)اجتناب شده و مددجویان صرف غذا یا نماز خواندن را در اتاق انجام دهند.

7- استفاده ازچادر نماز،مهر و سجاده شخصی در صورت حضور درمساجد

8- محدود کردن ملاقات های حضوری با سالمندان

9- پرهیز از دست دادن و روبوسی با سالمندان

10- مصرف هویج و کدو حلوایی به دلیل داشتن ویتامین A در برنامه غذایی توصیه می شود.

11- برای تقویت سیستم ایمنی بدن، مصرف روزانه سبزی را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

12- از جوانه گندم و ماش که حاوی ویتامین C هستند، در برنامه غذایی روزانه خود استفاده کنید.

13- برای تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری کرونا، روزانه 2الی 4 عدد میوه فصل مصرف نمایید

.



   

تاریخ بروز رسانی:   5 فروردين 1399

تعداد بازدید:   ۲۷

چاپ خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >