برگزاری جشن عید ولایت وامامت درشبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگان

برگزاری جشن عید ولایت وامامت درشبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگان

الْیَوْمَ أَکْمَلْتُ لَکُمْ دِینَکُمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَیْکُمْ نِعْمَتِی وَ رَضِیتُ لَکُمُ الإِسْلاَمَ دِینًا

امروز (روز غدیر خم) دین شما را به حد کمال رساندم و نعمتم را بر شما تمام کردم و اسلام را بعنوان دین برای شما پسندیدم. «سوره مائده آیه 3»

همزمان با ایام خجسته ی عید امامت و ولایت ، مراسم جشن عید سعید غدیر خم با حضور معاون بهداشتی ومعاون اموراداری شبکه بهداشت و درمان ،  کارکنان شبکه ،  در نمازخانه شبکه  بهداشت ودرمان شهرستان کنگان برگزارشد.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان در ابتدای مراسم فرا رسیدن عید سعید غدیر خم ،  عید کمال دین    هنگامه اعلان وصایت و ولایت امیر المومنین علیه السلام را به همه ی دوستداران حقیقی آن حضرت تبریک و تهنیت گفت.

فاطمه آهوخوش با اشاره به اهمیت نهادینه کردن فرهنگ غدیر در جامعه گفت: غدیر روز اتصال و پیوند دو اصل مهم نبوت و امامت بود و پایان نبوت و آغاز امامت با انتخاب حضرت علی (ع) در روز غدیر تجلی پیدا کرد.

امام جماعت شبکه بهداشت شهرستان کنگان  هم در این مراسم با اشاره به عظمت واقعه ی غدیر خم بر غدیر شناسی تاکید کرد و افزود فرهنگ غدیر باید در جامعه فراگیر و  همگانی شود.

حجت الاسلام محمد صفا عنوان داشت : واقعه غدیر حادثه ای تاریخی نیست که در کنار دیگر وقایع بدان نگریسته شود. غدیر تنها نام یک سرزمین نیست. یک تفکر است ، نشانه و رمزی است که از تداوم خط نبوّت حکایت می کند. غدیر نقطه تلاقی کاروان رسالت با طلایه داران امامت است.

مداحی توسط مداح اهل بیت عصمت و طهارت ، پخش شیرینی و اهداء هدیه ومسابفه ودادن گل به  سادات مجلس  از دیگر برنامه های این مراسم بود.

دراین مراسم سرگرد پوراستوار ازناحیه مقاومت بسیج سپاه پاسداران محمد رسول الله (ص) به صورت مهمان حضور داشتند .

تاریخ بروز رسانی:   3 شهريور 1398