برگزاری کمیته مرگ ومیر کودکان 1تا 59 ماهه شهرستان کنگان

29 تير 1398

این کمیته ویژه بررسی علل مرگ و میر کودکان 1تا59 ماهه شهرستان برگزار شد که کارشناسان بهداشت خانواده گزارشات خود را در این خصوص مطرح نمودند و آمار مربوط به مرگ و میر کودکان رادرسال  98 از بدو تولد تا 5 سالگی را مطرح و دلایل آن را بررسی و اقدامات صورت گرفته را تشریح کردند.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگان دراین کمیته عنوان داشت : شاخص مرگ کودکان  1تا 59 ماهه یکی ازشاخص های مهم بهداشتی به شمار میرود که بهبود آن نشان از روند مطلوب ارائه خدمات بهداشتی درمراکز وخانه های بهداشت شهرستان می باشد.

سپس کارشناس برنامه کودکان شهرستان افزود : به منظور کاهش مرگ ومیرکودکان 1تا 59 در اثر سوانح وحوادث مداخلاتی شامل توزیع پمفلت با محتوای پیشگیری از سوانح وحوادث ازجانب پلیس راهور به رانندگان که درزمینه ترافیکی تخلف دارند پیشنهاد وبه تصویب طرفین رسید.

زینب صفا بیان داشت : هدف ازتشکیل این کمیته ،  پیشگیری و کاهش مرگ و میر کودکان و افزایش سطح سلامت آن ها جهت داشتن جامعه سالم می باشد که با برنامه ریزی های سالم و دادن آگاهی و آموزش های لازم و افزایش سواد بهداشتی مردم به ایده آل های مطلوب و مورد نظر در این خصوص دست پیدا کرد و با گذاشتن فرصت کافی می توان کیفیت زندگی مردم را بهبود بخشید.

در ادامه این کمیته جهت پیشگیری از مرگ و میر کودکان، افزایش آگاهی مادران قبل از بارداری، ایام بارداری و هنگام زایمان، و پس از تولد فرزند، افزایش همکاری و تعاملات همه جانبه تمام پرسنل دانشگاه علوم پزشکی و سایر ارگان ها و سازمان های ذیربط مباحثی مطرح شد.

درپایان این کمیته  توصیه های لازم را در راستای بهبود وضعیت مراقبت از کودکان و جلوگیری از مرگ و میر آن ها ارایه دادند.

شایان ذکراست که این کمیته باحضورمعاون بهداشتی شبکه ، پلیس راهور ، اعضای کمیته برگزارشد.

تاریخ بروز رسانی:   12 امرداد 1398