درپنجمین روزاز ایام الله دهه فجر صورت گرفت :
برگزاری اردوی جهادی با همکاری شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگان و حوزه مقاومت قمربنی هاشم (ع) درمدرسه ابتدایی مالک اشتر درروستای میانلو

16 بهمن 1397

جناب سرهنگ رضا داهی فرمانده حوزه مقاومت قمربنی هاشم (ع)  گفت: داشتن روحیه و رویه خدمت به دیگران یکی از ارکان زندگی اسلامی بویژه برای مسئولانی که کارگزاران نظام اسلامی هستند، است.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بیان داشت :  ارتباط بیش از پیش با روستائیان جهت حل مشکلات آنان یکی از اولویت حوزه سلامت وبهداشت ودرمان  است.

ایشان تصریح کرد: یقینا برگزاری اردوهای جهادی می‌تواند تاثیر بسیاری در اجرایی شدن مدیریت جهادی در جامعه داشته باشد، ، فضای اردوهای جهادی فضای خوبی است اما نیاز به حمایت و گسترش دارد.

وی افزود: خدما ت ارائه شده دراین اردو ویزیت رایگان ،مشاوره وخدمات دندانپزشکی ومامایی به روستای محروم میانلو ودانش آموزان وخانواده های آنان  بود.

تاریخ بروز رسانی:   16 بهمن 1397