استفاده از دستگاه های سنجش پرتابل در بازرسی از مراکز تهیه وفروش مواد غذایی

22 آبان 1397

مسئول واحد بهداشت محیط وحرفه ای شبکه بهداشت شهرستان کنگان درگفتگو با روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگان اظهار داشت : در راستایی هدفمند نمودن بازرسی ها از مراکز تهیه وتوزیع وفروش مواد غذایی بویژه مواد غذایی حساس از جمله فست فودها ، بیرون برها ،رستوران ها، کترینگ ها،نانوایی ها ،مراکزتهیه وعرضه آب میوه وبستنی ونوشیدنی های گرم وکارگاه های شیرینی پزی وجهت کنترل بهداشتی شرایط نگهداری مواد غذایی بویژه مواد اولیه موجود در انبار وسردخانه ها ،کنترل نظافت وگندزدایی وسایل وتجهیزات و... استفاده از دستگاه های سنجش پرتابل از ابتدای سال با جدیت بیشتری نسبت به سال قبل توسط کارشناسان وبازرسین بهداشت محیط در دستور کار قرار گرفت بنحوی که تا نیمه آبان ماه تعداد 2055 مورد سنجش انجام پذیرفت . این سنجش ها شامل موارد ذیل می باشد:

1-    سنجش دمای سطحی وعمقی مواد غذایی ،سردخانه ها ویخچال ها ومحیط کار وانبار های مواد غذایی

2-    سنجش میزان رطوبت محل های نگهداری مواد غذایی وانبار ها

3-    سنجش قطبیت روغن جهت جلوگیری از استفاده چندین باره از روغن در سرخ کردن مواد غذایی وتهیه شیرینی جات

4-    سنجش pH ومیزان شوری(نمک) خمیر در نانوایی ها

5-    سنجش بار آلودگی میکروبی سطوح وتجهیزات تهیه مواد غذایی

6-     سنجش نور در قسمت های مختلف مراکزتهیه توزیع مواد غذایی واماکن عمومی

7-    سنجش میزان ید نمکهای مصرفی


کلمات کلیدی:
دستگاه     .سنجش     .پرتابل     .بازرسی.     موادغذایی     .شبکه    
.بهداشت     .کنگان        
تعداد بازدید:   ۳۳

چاپ خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >