پیام تبریک رئیس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگان به مناسبت روز داروساز

پیام تبریک رئیس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگان  به مناسبت روز داروساز

رئیس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگان  در پیامی روز داروساز را به جامعه فرهیخته و زحمت کش داروساز استان بوشهر بخصوص داروسازان شهرستان کنگان  تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگان ، متن پیام وی به شرح زیر می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

پنجم شهریورماه روز ولادت حکیم محمدبن زکریای رازی شیمیدان، طبیب ، داروشناس و داروساز ایرانی روز داروسازان می باشد.

ضرورت دارو و داروسازی و نقش آن درتامین سلامت بیماران اهمیت و جایگاه ویژه ای دارد؛ این خود بهانه ای است تا همت والای این قشر دیگربار ستوده شود.

فراموش نمی کنیم در شرایط کنونی این عزیزان با عزم مثال زدنی در خودکفایی تولیدات دارویی باعث اعتبار این حوزه در سطح جامعه شده اند.

اینجانب  روز بزرگداشت مقام داروساز و محمد بن زکریای رازی را به داروسازان کشور بخصوص شهرستان کنگان  تبریک گفته و از خداوند متعال سلامتی، افزایش طول عمر باعزت و سلامتی و توفیقات علمی این عزیزان مسئلت می نمایم.

ان شاءالله در سایه عنایت حق تعالی و توکل به ائمه اطهار با اولویت قرار دادن رضایتمندی مردم، بیش از پیش خدمتگزارانی شایسته برای مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی باشید.

خلیل جوکار

رئیس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگان