دانش آموزان بهورزی شهرستان کنگان به مشهد مقدس اعزام شدند

17 تير 1396

مدیر آموزشگاه بهورزی شهرستان کنگان گفت: دانش آموزان به همراه سرپرست و مربیان آموزشگاه بهورزی، به یک اردوی 6 روزه زیارتی به مشهد مقدس اعزام شدند

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان، اکرم تاتاری افزود: این فعالیت‌ها به‌منظور تقویت زیرساخت‌های فرهنگی و دینی دانش آموزان بهورزی و کمک به رشد و تعالی آنها در زمینه‌های دیگر انجام می‌شود.
وی با اشاره به نقش سازنده اردوهای زیارتی تصریح کرد: این آموزشگاه همواره تلاش می‌کند تا دانش‌آموختگان خود را در همه زمینه‌ها تربیت و برای ایفای نقش مؤثرتر در جامعه آماده کند.
مدیر آموزشگاه بهورزی شهرستان کنگان اظهار داشت: هدف از این اردو را می‌توان ایجاد نشاط و شادمانی، افزایش روحیه مشارکت و همکاری و فراهم کردن بستر مناسب برای آشنایی دانش آموزان بهورزی عنوان کرد.
این اردو به همت مرکز آموزشگاه بهورزی و با حمایت‌های رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان صورت گرفت.
زیارت حرم مطهر حضرت امام رضا (ع)، طرقبه، قدمگاه، حضرت معصومه (س)، جمکران، شاه عبدالعظیم و حضور در سرزمین موج‌های خروشان و مکان‌های تفریحی از مهم‌ترین برنامه‌های این اردو بود.